Anotace: ...
srdce má dvě síně
dvě komory
v každé z nich
některý z mých milovaných
rodina
přátele
já
a poslední z nich
okupuješ ty
ty a náš nedovyprávěný příběh
o strachu a samotě
o lásce a ochotě riskovat
v mém životě už nejsi
přesto v srdci
ti stále držím místo
dokud trámy neztrouchniví
okenní rámy nezplesniví
a komora se nezhroutí
pod vyčítavým prázdnem