Dlaně lesa
Listy jsou dlaně lesa
když sfouká je vítr
aby vyrostly nové
a mohli ti stromy
oplatit objetí...
Až najdeš list
se stejnou kresbou
a čarou života jako máš ty
máš to jistý, nezemřeš
ne ty nezemřeš
až večer zapálí mraky
a nazve je červánky...
budeš tu navždy
v proměnách...
zapomeň už na vědomí
vždyť je to jenom strach...
Přečteno 81x
Tipy 8
Poslední tipující: LauraX, mkinka, Sonador, Psavec
Komentáře (3)
Komentujících (3)