Život
Ač jsme dojít chtěli kam jen to šlo
spadli jsme znovu mezi dobro a zlo
každý se svou soukromou neřestí
a něčím z výprodeje pro štěstí...
To co jsme v tu chvíli byli, ¨
tak přesně to jsme
A tak jsme spolu rozsvítili,
světlo kterým rozsvící se sen...
Přečteno 175x
Tipy 15
Poslední tipující: Jan Kacíř, Emily Říhová, Sonador, šerý, Psavec, mkinka, Frr, paradoxy, Marťas9
Komentáře (4)
Komentujících (4)