Viem, že už sem veľmi nepíšem a ani tak veľmi nečítam... mrzí ma to a rád by som to napravil, a napravím to. Možno nie dnes, možno ani zajtra ale uchmatnem kúsok času, po ktorom pár mesiacov len lapám a venujem ho aj literu a vašim dielam :) dnes sa mi pri tréningu stalo, že ku mne začali prichádzať slová, nevedel som aké, bola to len veľká chuť niečo napísať a tak som tréning proste musel prerušiť a písať... vznikli z toho dve dielka... dielka bez názvy a tak vám chcem aspoň predstaviť Freestyle I a II :)
Všetko je to v hlave,
všetko je to v mysli,
všetko je to v srdci,
nič z tvojej budúcnosti
nie je v očiach druhých
všetko je to v tebe
čo dokážeš... ale aj čo nie
Prvým najlepším krokom
je uvedomiť si, že nie si dokonalý
ale dokonalosť nosíš v sebe
inšpirácia tebou tečie
nestavaj hrádze
a počúvaj len čo ti srdce káže
tituly sú fajn
ale nebudeš kvôli nim
svoj vlastný pán
Ovplyvnený slovami
"Vedomosti ťa dostanú
z bodu A do bodu B,
ale predstavivosť všade"
všetci na tejto zemi sme
veľkými tvorcami
dnes to už chápem a preto
netvoríš môj život
tvojimi vzorcami
Freestyle II
Niekedy nadávam
viac než je pekné
nehanbím sa za to, madam
lebo nesnažím sa
niekoho uraziť,
podraziť, ponížiť
radšej s nadávkami na perách
ako s maskou, ktorú ste mi vybrali,
radšej na míle ďaleko od televíznych správ
a bulváru,
radšej niekde v prírode od ľudí
ako počúvať prečo zase nedá mu,
nedá jej tú podporu
váš svet nie je môj,
tvorím si svoj vlastný
toxic radšej zhasni
a odíť- pravá, ľavá, pravá, ľavá
ja stojím o svet kde majú
všetky farby svoje práva