Anotace: ...
čekám na tebe
ač nám vyměřený čas
je pryč
láska nebo chtíč?
co mě k tobě táhne
k tvým dveřím
ztratila jsem klíč
myslela jsem
že ho mám
utekla jsem
a nevšimla si
bouchnutí dveří
za nimiž jsi zůstal
sám
Líbí se mi námět i styl
02.05.2023 19:33:32 | Admirál
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?