Anotace: Tchyně jsou populární.
Říkám svoji milé tchyninastal svátek pro kuchyniložnice pak, mamko Květobude pro tě navždy veto
Tchyně hýčká kloučkakrásného má vnoučkazeťák v kurzu nenísnad ho dcera změní
To tvé miluji.
04.05.2023 18:54:19 | mkinka
Byl jsem vždy oblíbenec u tchyní, tet, babiček, sestřenicí, švagrových...
04.05.2023 18:49:27 | Koala
Ja tchyni měla rada i ona mě, bohužel už je v nebíčku
02.05.2023 22:57:16 | Marťas9
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?