Je zajímavé pozastavit se v Tescu.
Zaposlouchat se do pokladních stesků
a ignorovat zbytečně vykládaných potravin tlesku
dívat se na odraz v chladících regálů lesku
připadat si podezřele, jak poslední krabice keksů.
takový ten pocit sovětských ilegálů
kupujících poprvé ve walmartu tresku.
Pozastavit tu konzumní desku
Ztuhnout jak po zásahu blesku
Je zajímavé pozastavit se v Tescu.