Bolavá touha
Svírá se mi srdce
touhou po dobru prostém
tolikrát jsem ho viděl trpět
až si tu příjdu jen hostem.
Po dobru prostém
ze kterého všechno roste
Autority myslí, že sůl do ran
a kopanec do zadku
rozpohybuje tě
v tom zmatku...
Ale to na nikoho neplatí
to je to světa prokletí..
Přečteno 105x
Tipy 8
Poslední tipující: šerý, Psavec, Sonador, kozorožka
Komentáře (3)
Komentujících (3)