Nie vždy ide všetko podľa predstáv
prekážky sú sito ktoré cedí
toho kto to naozaj chce od toho kto prestal
je to zlaté pravidlo, ktoré svieti
tam kde únava otvorila tme
a vpustila ju dnu kde spolu sme
je to zlaté pravidlo ako fakt
že bolesť nevyvážiš liekmi
sme múzy zviazané hriechmi
a pritom slobodné
aj keď zasnívané- stále prítomné
sme zrodení pre úspech
nech pre teba znamená čokoľvek,
zmeníš svet keď zmeníš seba, vedomie
ďalšie zlaté pravidlo
ty si tá múza ktorá svieti v tme
nevzdávaj sa, prosím nie
tvojim snom sa za tebou veľmi cnie
Kéž zlatými pravidly mnozí se řídí,
Láska a štěstí snáz se pak šíří...
Ráda jsem četla, Davi:)
Krásný a pohodový den přeji
12.05.2023 15:12:04 | Emily Říhová