Na konci tunelu
Při odchodu zhasni světla
však víš, na konci tunelu
naděje tam leží chtěná
i já se k ní rád uberu
cesta nemusí být lehká
a stíny ve tmě nevidět
odvaha jistě žije tam
kde srdce bije neklidně
v plné síle půjdeš světem
tak odvahu, můj příteli
když k rozcestí spolu spějem
ten svět zdá se nám šílený
Přečteno 161x
Tipy 10
Poslední tipující: Marťas9, Psavec, kozorožka, jenommarie, mkinka, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (3)