Spokojenost stoupá, rozbaluju štěstěnu
Manuál je v japonštině, vztekem házim na stěnu
Z paty tahám touhu a chci ji s tebou sdílet
Nemám si s kym povídat - každou chvíli zkoušim ozvěnu
Co kdybychom se vzájemně začli s chutí pojídat?
Dobrákem zůstanu od kosti, ty budeš moje zmrzlinka
Komu to teď píšu? Je krásný stále šílet?
Vnitřní krása tvá mě drtí - složit hlavu na tvá stehýnka
A dřímat..
Zdálo se mi o tom, jak mě skoro chtěla vnímat
Budíček a ztrácim barvu
Zvoní poslíček - má balíček!
Rozbaluju štěstěnu pro uzlíček nervů..
Atak zoufalství. Přeji Ti, ať jsi jednou z toho bludného kruhu pryč. Je to cesta, ale zasloužíš si nakročit a mít se rád.
06.05.2023 23:56:21 | mkinka