Smrt
Smrt si nás nebere z ničeho nic celé
nejdříve si nás připraví
Než povolá pro nás své andělé
racionálně nám vypráví...
Na co máš, na co nemáš
na koho ,,máš´´ na koho ne
na jakou mucholapku se přilepit
jen ztvrdneš, jinak nic se nestane...
Smrt je nevědomosti brutální zabiják
a taky nezná smích
Převrátí ti dětský svět vzhůru nohama
a pak vůni věcí tvých...
Jenže v nevědomosti je velký života kód
vezmi si zpět kalkul o lásce
smrti jsi jen bohyní prázdnoty
v zákeřně moudré masce...
Přečteno 103x
Tipy 8
Poslední tipující: R.C.Šumbera, šerý, Psavec, Frr, Iva Husárková, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)