Dbal zvýšené neopatrnosti
Uvěřil svým lžím se srdcem na levém místě
V celé své hrůze - vězněn v cele chatrnosti
Brzdil před pokynem k jízdě, snil o marnosti
Podepsal si výpověď jako zaměstnanec roku
Pokud bude sekat hnusotu a prosit méně pokut
Posouvat se dozadu - svobodným otrokem loků
Tak ho nápověda svede z cesty promyšlených kroků
Na otázky odpovídá rozkazem
Odsuzuje ženskou krásu - jen spotřební zboží
Anticena útěchy za zlo s nevhodným výrazem
Zažádáš-li o laskavost, tak ti pomůže se složit
Nikdy nebrečí
Prší a je sucho?
Křičí, že ho pálí oči! Ztlumte si to ticho!
První slza..
super
08.05.2023 13:43:02 | mvan