za inšpiráciu ďakujem Frr a jeho komentáru pri básni Zlaté pravidlo :)
Sme múzy ale nosíme v sebe aj čudesá
sme citoslovcia aj slovesá
nežijeme peklo na zemi, nie
ale dar ktorý nám dali nebesá
nie sme stratení aj keď strácame sa
a ja strácam sa rád
v tvojich očiach a vo svojej mysli
jedna z najpestrejších záhrad
stať sa inšpiráciou je jedna,
je jedna z najväčších záhad
Sme múzy ale máme v sebe aj čudesá
sme karáty vo vesmíre,
sme pláž, sme vietor aj oceán
sme citát v biblii plný rán
a každou ranou silnejší
odhodlaného nezastavíš
snívaj a snívaj vo veľkom,
snívaj a snívaj slobodne
snívaj a nebuď pritom potichu
si človek na ktorého si myslel vtedy,
zajtra budeš ten na koho myslíš dnes
zmeň to, čo o sebe hovoríš, keď mlčíš
a staneš sa múzou ktorá prevedie cez les...