Anotace: Vzpomínka na druhou polovinu 80.let,kdy se v jednom jihočeském stavebním učilišti kluci učili ovládat cihelné vazby. Propast času veliká.
Sbírka: Útržky
Syn se učil na instalatéra,jednou nechal chudák speciální boty ve vlaku a tak nesměl do třídy.pres internet musel shánět nové, předpisy byly přísné.
08.05.2023 22:04:47 | mkinka
díky za zajímavou exkurzi do nepoznaného světa
08.05.2023 20:19:54 | stormeater
Díky za přečtení. Nevím zda do světa nepoznaného, byl to svět jiný, byli jsme kluci na řemesle, ne každý to dával, každý bojoval jak mohl. Dnes už to vnímám s úsměvem, tehdy možná až s pláčem.
08.05.2023 20:22:08 | Admirál
tak já spíš myslel to prostředí, než dobu ;)
09.05.2023 06:50:14 | stormeater