V každom z nás
je kus Ábela aj Kaina
vlastná viera
prosím ťa, chráň ma
zostaň mojim kompasom
nech tá cesta nie je prázdna
kompas je srdce,
kompas je srdce
nesúdim, už nie
nie som sudca,
nie som hviezda
ale obloha
úspech nikdy
nie je náhoda
V každom z nás
je ukrytá sila
ktorá pohne svetmi
keď ju poháňa viera
v každom z nás,
v každom z nás
je to dobré
v každom z nás
Áno v každom
netreba mi hrady a zámky
keď je to náš dom
až po strop plný lásky
dom sa stáva domovom
a môže byť aj slamený
nesfúkne ho nik
Hľadať to dobré,
tú iskru v očiach človeka
je viac než len zvyk
je to moja viera
nehas čo ťa nepáli
v každom z nás
je poklad s tvárou pokoja
V každém z nás se ukrývá
slaboch i hrdina,
každý z nás může chránit svět
- láska je odpověď.
Krásný den, Davi:)
12.05.2023 19:14:45 | Emily Říhová
Teší ma, že ťa ešte baví zastavovať u mňa :D ďakujem ti :)
02.07.2023 22:44:15 | Dávid
Samozřejmě, že baví, jen často se zpožděním;)
Určitě se k Tobě zase zatoulám a ráda
Měj krásný den i celé léto:)
03.07.2023 10:54:42 | Emily Říhová