Kdybych to vnitřně ohodnotil jako báseň, tak obsahově dáváš do děl toho dost. Nicméně forma se mně moc nelíbí. Obecně nemám rád básně i prózu, kde se autor dostane formou náhody někam do poezie|prózy, nicméně na moderní pojetí a místní úroveň to bohatě stačí;)
11.05.2023 18:22:13 | Constantine
Díky za návrat k mé tvorbě a tvůj názor na ní.
12.05.2023 10:39:19 | Admirál
nemáš zač .) drž se
12.05.2023 12:54:14 | Constantine