Jedno telo, jedna duša
ale tri oči
milión túžob, milión snov
ale tri oči
to tretie je čisté
ako duch svätý
narodený pod šťastnou hviezdou
si aj ty, áno si aj ty
jedna plus jedna je zelená
jeden život alebo sto
čo to znamená?
možno už nebudeš mať
príležitosť povedať
to čo teraz cítiš,
spraviť po čom túžiš,
splniť si sen
po ktorom túžiš...
neváhaj, nečakaj
správna chvíľa je teraz
a ty si to zaslúžiš