Mikrodávka spánku
Anotace: Stačí tři dny nespat a nepotřebuju LSD.
Budím se, či snad usínám?
Nevím kdo jsem, co dělat mám
Právě jsem prožil životy tři
budím se, umírám, usínám, ožívám.
Vedu se sebou v tu chvíli při
spím-li, pak proč umím číst
pokud bdím, proč neumím příst
myšlenek vlákno,
logiky nit.
Směju se, pláču, v realitě
skládané plastikem absurdit
Budím se na stole, ne na bytě
halucinogenní mikrospánek.
Dívám se na kód, chybný sytě,
vycházím ven
budí mě vánek.
Přečteno 121x
Tipy 3
Poslední tipující: Alala, Helen Mum
Komentáře (1)
Komentujících (1)