Anotace: ...
Předhodím ti své tělo
jako kus masa
abych odvedla
tvou nenasytnou pozornost
od křehkého a zranitelného jádra
niterních strachů a
jizev z minulosti
Jen nabaž se mé vlhkosti
mé naléhavosti
mé nestvůrné stvůrnosti
Jen spoj se s mým tělem
a vem si mě do své moci
zbav mě nevinnosti
důstojnosti
rozhodnosti
Ale na duši mi nešahej
k ní se nepřibližuj
ta je jen má
S démony se špatně licituje - ten jen k svému, intrikuje.
Máš v básni hodně šera...
13.05.2023 12:46:16 | šerý