Anotace: ...
schovám se
do bezpečné náruče
teplé sprchy
abych ze sebe
tvé pohledy
tvé doteky
tvou touhu
smyla
abych
pod vrstvou tebe
zase
vlastní kůži
vlastní vůli
sebe
objevila
abych
v této rozervané době
zase nepodlehla
tvým úsměvům
tvým slovům
tobě
abych se
po svém útěku
zase vrátila
domů
k sobě
a tam, pod vrstvou, stále jsi to Ty. V bezpečí domova. Čistá.
15.05.2023 12:15:23 | Peregrini