Snadné je nalézt závislost
těžké je se ji zbavit
proto tu se mnou cloumá zlost
a silnou vůli chci najít.
Těžké jsou stavy bez cukru
který se jak přítel tváří
uzamkne tělo do bunkru
a pak ho dlouze tráví.
Možná je průser v dětství snad
a nebo v chuťových buňkách,
že ho mám přesto pořád rád
je vidět na těle v trenkách.