nuda bobtná jak kaše
v pohádce Hrnečku vař
i kdybych lupnul si prášek
žvanit dál bude ten lhář
týpeček pozbyl taktu
snad vtipný chce být, zdá se
ve změti náhodných faktů
vyzná se leda tak prase
učí nás, jak se má učit
metodou noční můry
chytit ho, budu ho mučit
videem Tomia Okamury