Z chodidla si tahám střep, v něm se odráží můj pohled
Má podrážděná maličkost v zrcadlové místnosti
Sled fiktivních událostí totiž nevysvětlí tohle
Cestování časem - zanedbával jsem se z nutnosti
Kluk, co nevěřil a nevážil si pochvaly
Vodopády sebenenávisti schytával můj polštář
Vytvářel si příznivější světy sám pod dekou v posteli
Za lásku se modlil, ale děsně chátral v koutě oltář
Smutek v lidské podobě - popraskaný dětský koutek
Stezka stesku do nicoty, budižkničemu a floutek
Nemoci se vzdal bez příznaků snahy
Rozbil galaktické vazby - meziplanetární vztahy
Ale?!
Třeba jednou najdu domov
Před začátkem prožil konec..
Snubní prstenec