Nic mi není svaté
to jenom punkáč chápe
a tak se dívám skepticky
a jsem ke všemu kritický.
Možná má životní zkušenost
říká,že všeho už bylo dost
na prahu dění neznáma
stojí vždy Ďábel s rohama.
Podej mi pivo bez pěny
ať večer je dnes bez změny
na stole pár zašlých podtácků
kladou mi podivnou otázku:
O co ti kurva jde?