Anotace: „Nic není horké tak, aby to jednou nezchladlo!“
Smutno je mi, občas z rána
smutno je, i k večeru
stále bolí v duši rána
na pelesti sedí vrána
prý ať si to neberu.
Kráká svoje teskný songy
oblečená ve smutku
v rytmu srdce hladím bongy
nažhavená držíš gongy
připravená ke skutku.
Někde v dálce nápěv zazní
na smutek, že není lék
smutno není v této básni
pojď ke mně a cestou zhasni
aby skutek neutek.
klikla jsem na vypínač a nechávám tu chvíli rozsvíceno ... aby bylo vidět na muziku :)
18.05.2023 11:26:48 | lawenderr
Na smutek ti najdu lék
úsměvem buď požehnán
mezi básníky, Ty nejsi kmán !! ST
18.05.2023 04:46:08 | Malá mořská víla