Mámě
Řekli jí,
že nebude mít děti.
Trápila se
a toužebně se dívala
do kočárků.
Ta a ta příbuzná neměla.
Přiběhla cikánka
a než jí babička vyhnala,
řekla, že bude mít tři.
Nikdo jí nevěřil.
Pak přišel táta
a ten to vyřešil.
Tak si adoptujeme
a už se máma smála.
Dva roky manželství a pořád nic
a tak přemýšlela víc a víc.
Šla k doktorům, že to nic není,
jen to chce častější spaní.
Pak táta, že to stále chce
a málem se stěhovali k maringotce.
Jedno syn a druhá uplakaná dcera.
A kde to třetí?
Máte Blížence.
Tak mlčte a uvidíte.
Na krevní obraz nehleďte.
Domů s ní upalujte.
Přečteno 98x
Tipy 18
Poslední tipující: Kaprikorn, Marťas9, Stanislav32, Marten, Psavec, Misha, 8Zdenek, Ondra, kozorožka, Frr, ...
Komentáře (8)
Komentujících (4)