Dejvis... už přestalo takže před devátou na značce ;) ať se v té tlačenici nemineme ;) ... víš co, sice to blbě dorůstá, ale jak sám říkáš hlavně se neposr;)
18.05.2023 16:07:34 | Malá mořská víla
Báseň velmi emocionálně s perem upřímným provedená. Je čistá v rozmachu emocí v taktu čisté i průzračné vody. Text dostane od začátku do konce. Cílená slova pějí detailně. Ráda jsem se dostala do obrazu barev velmi poutavých i nekonečných jako moře, co dává i bere.
18.05.2023 10:23:05 | mkinka