Anotace: ...
Začalo to slovy
s významem
mezi řádky
bez zkratky
doufala jsem
v propojení
nejen těl
ale i duší
Začalo to slovy
ale netrvalo dlouho
než mi jeho doteky
ukradli kůži
a pak i rozum
Začalo to slovy
pokračovalo to
smíchem
pak vzdechy
a nakonec
skončilo to tichem
Už mi ani neodpoví
i když to začalo
kdysi právě slovy
Dobrý! Nápaditý vyjádření zklamání z lásky.
Taky jsem vždycky začínal slovy. Teď slovy i končím. A mezi tím nic. Vlastně něco jo - slova... :)
19.05.2023 17:22:01 | Koala