Anotace: Když se před několika málo lety rozpadl vesnický fotbalový oddíl,napsal jsem tento text.
Sbírka: Útržky
Má první "velká láska" byl fotbalista. V těch dobách jsem na hřišti, tedy na lavičce nebo za bránou trávila opravdu hodbě času.
U nás v udírně kromě klobás, když se hrál zápas, voněla i uzená žebra.
Jooo...to bývaly časy. Hezky si mi je připomněl...:)
19.05.2023 21:20:52 | Dreamy
Skvělá práce... líbí se mi tento způsob loučení.. emoce tryskají
19.05.2023 18:59:04 | Peregrini
Jelikož jsem si prošel vesnickým fotbalem, tak toto na mne doléhá velmi... Což je zároveň pochvala.
19.05.2023 17:18:47 | Koala
Pěkně napsáno. Člověk má stále pocit, že něco pěkného odchází, bez náhrady. Jistě na tom něco je, je to ale i námi. To odchází kus našeho světa, jak jsme jej znali. Přichází svět nový a mladí jsou v něm jako doma. Tak to bylo ale vždy. Jen my byli mladí. Nebo ještě vůbec nebyli…
19.05.2023 12:17:59 | kozorožka