Jaro celkem studí
za oknem déšt' padá
chladno je tu dnes
zítra bude líp říkají
snad to tak i bude
možná ne však všude
počasí nás houpe
nemá pevný řád
pod střechou se na déšt'
můžem vykašlat
zatopit a dát si horký
čaj
pod peřinou najít
sladký ráj