jaký je to pocit,
když zavřeš oči
a tíhu času
usadíš vedle sebe
jaký je to pocit,
když hodiny tik-tak
a ty cítíš jak dech
tebou protéká
jaký je to pocit
dovolit si
jen tak být
v těle netrpělivého člověka
ty hodiny tik tak nejsou dobrý nápad a nehodí se mi tam, protože je to moc omezující na meditaci .)
20.05.2023 23:20:20 | Constantine