Kapky rosy mou kůži zdobí i někdy já duši mám dvojí.Každému z nás jednou lampa pouliční dobliká,tak proto sem tam ráda chodím do nikam.Strachy své strhávám, jako staré tapety.Tápeš v životě někdy i také ty?
Kéž bych to také dovedl!
21.05.2023 19:30:09 | MatyhoZmaty
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?