Sedliny slunce
léto ve víně
uvidíš
zůstane ticho po pěšině
už mne nespatříš
na hřebenech kopců
na balkóně s cigaretou
v autobusu na cestě do práce
zůstane jen tato báseň
... zůstane jen tato báseň ... a přece ... zůstane mnoho ...
Líbí se mi v té své zdánlivě hladké průzračnosti.
21.05.2023 23:49:01 | ukrytá v máku