Anotace: ...
Jak by to dopadlo
kdybych snad věřila ti víc
kdybych se otevřela
a vykřičela své pocity
z plných plic
kdybych se dívala vpřed
namísto zpátky
kdybych třeba jen na chvíli
zase věřila na pohádky
kdybych z tvého náručí
tehdy neutekla
kdybych se tolik neděsila,
že jsem se v tobě spletla
kdybych míň mlčela
a víc se ptala
kdybych tě snad
o něco víc poznala
kdybych nepohřbila
vše co mohlo být
jak by dopadl
ten sen, z něhož
musela jsem se probudit?
Tolikrát mě mrzelo, když jsem se probudila uprostřed snu a nemohla zjsiti, jak to mělo být dál... Věřím tomu, že někdy to tak zkrátka má být. Nezodpovězené otázky :)
21.05.2023 20:26:35 | Peregrini