Jedna malá kreveta,
vydala se do světa,
netušila maličká,
že jí čeká pánvička.
Humr se moc raduje,
v hotelech, že kraluje,
není mu to jistě vhod,
zjistil, že je hlavní chod.
Citron zas chce ústřice,
prý jí chutná nejvíce,
nemusí být smutná,
nám též skvěle chutná.
Jak říkal Vetchý v Okresním přeboru o bažantech: "Oni ví, že jsou na jídlo."... :)
01.06.2023 19:27:27 | Koala