Anotace: ...
Když život pod rukama běsní
urvané psisko z řetězu
pak ze strachu, který jen vězní
do boudy k němu nelezu.
Vždyť stačí vidět jeho stíny
válečné barvy ve tváři
hned z hlavy dělám zákop, střílny
moc příjemně se netvářím.
Na co mít tyhle marné splíny
jak sluncem byl bych ozářen
tak vylezl jsem, vytlouk klíny
odemkl dveře žaláře.
Proč máte předem vaše strachy
vždyť prázdno tolik neváží
mít v hlavě „nic“, je víc než prachy
a plnost…
je jen přítěží.
..."nic je moje silná stránka, nic je k mojí duši branka, nechci nic říct, to je co říct"...;-)
https://www.youtube.com/watch?v=36VnBl9IUL4
26.05.2023 15:37:19 | Marten
Jen andělé a hrdinové dokáží odemykat mříže žalářů :)
Hezký slunečný den Čeňku :)
26.05.2023 07:08:42 | Malá mořská víla