Anotace: ...
zase
ji drží v šachu
pocity strachu,
že přijde
o to co
mezi nimi
ještě není
propojení
deja vu
když se už zase
královna králi
vzdává
vydavá se
svojí touze
jeho chtíči
a tam uvnitř
zase klíčí
strach z lásky
hned vedle
strachu ze samoty
otázkou však zůstává,
čeho se bojí víc?