Posel světla
Když není vidět měsíc
a obloha je temná.
Když bledá je líc
a ubývá sil.
Když žádáme víc
a osud nám nedá.
Hledáme,kdo by nás
podpořil.
To světlo,
co žene nás.
Kdo by vzal to
s námi za provaz.
A i když se to těžký může zdát.
I v dešti můžeme se smát,
pod mraky tancovat.
Když padáme dolů,
těžko se pak zvedá.
Nelze pomoc tomu,
Kdo jen by láteřil.
Když cesta k cílovému bodu
Přivede nás do ztracena.
Obracíme se často k Bohu,
Aby Nám poradil.
Skrze světlo,
co je v Nás.
Když je temno,
ať poradí jak za nesnáz.
A ikdyž těžký se to může zdát,
můžem za tmy žít
A nejít spát,
života si užívat.