Anotace: „Mluvíš-li planě, nečekej plody.“
Sám Havran Pírko střeží tu
ten prázdný prostor po citu
ten plný prostor prázdnoty
v něm jenom já a jenom ty.
Zde ticho našich pocitů
vybuchlé kdysi v koitu
a vůně, pro kterou bych žil
ten nápoj lásky do dna pil.
Už doznívají bonmoty
a slyším je, jen já ...
a
já.