Přesně tak to cítím :-). Pro mě je nejtěžší neobviňovat sebe. Odpustit si a mít se rád. Jak se říká - mýlit se je lidské a odpouštět je božské.
30.05.2023 10:14:19 | kozorožka
Já mám s odpuštěním dost problém, zvlášť u osob co všechno hází na tebe. Ale odpustit sobě je super.
30.05.2023 16:09:29 | 8Zdenek