vím jen
že zas vyraší rezeda
vzdor vyprahlému létu...
zemdleni
po prašných cestách klikatého bloudění
se budeme opět jak smyslu zbavení
pinožit
nedozírnými dálkami
nabízejími pofiderní útěchu
vítězného spočinutí
ve vysnívaném klíně
neznámých dálek...