Vnoučátka
Už je ze mě babička
syn má Natálku a Toníčka.
Jsou to malí rošťáci,
tvoří samou legraci.
Dovádějí jak jen můžou,
někdy to zavání, až hrůzou.
Jinak to jsou zlatíčka,
mají kouzelné srdíčka.
Každý se z nich předvádí,
co nového dostali.
My jsme z toho dojatí,
od starosti odňati.