jaro sic
už zas ochotně vyhrnuje sukénku
ku naší potěše
žel bubáci pořád rachotí
kolem nás
i do básnění nám strkají
své špinavé slídivé prstíky
jimiž se předtím marně snažili
proniknout do zadnice
odmítavým múzám...
pro klid svých duší
jim nasaďme na hlavičky
péřové čepičky zhotovené
z dávno vyhynulých bájných
ptáků Archeopteryxů
a nechme je býti...
...bubáci nejsou skuteční... nebo jsou neskuteční?;):)*
01.06.2023 20:21:37 | Sonador
..bohužel ani jedno ani druhý-opravdu existují a dokážeš se jich zbavit obvykle jen na čas***:-D*
01.06.2023 21:55:11 | Frr
Ty bu bu bu, dostaneš na hu bu bu bu! Jasně tak se sluší a na bubáky se musí. Ses rozjel z kopce... a to je dobře "pragmaticky" snící Barde. Nuže početl jsem si*
01.06.2023 12:54:03 | šerý
pořád fluše
jednoduše
pomoci si nedá
asi nemá
jinou práci
duše jeho bledá
stále kálí
takže zdáli
smrdí trochu lejny
žádná změna
u vemena
blbec...pořád stejný
01.06.2023 12:06:33 | stormeater
a už dosti o bubácích...
01.06.2023 12:00:01 | Šabrej