Anotace: Pro laciné potraviny se jezdí do Polska, pro nedostatkové léky do Německa či Rakouska, tak kam vyjedeme příště nakupovat?
každou neděli jedu do Prahy a dálnice je plná německých aut...my k nim ro léky, ale pro co sem tedy jezdí oni?
02.06.2023 06:56:58 | stormeater
Kompetentní to mají na háku. Vše dobře klape a je vše v pořádku :-)
01.06.2023 23:17:06 | šerý
to slovo Kompetentní mělo dřív úplně jiný obsah...dnes v českém slovníku říká totéž, co krásný slovenský výraz Nekompletný... zejména ve spojení s vládnoucí elitou ;)
02.06.2023 06:55:40 | stormeater