Anotace: Před pár lety jsme měli školní sraz, slavili jsme tehdy jubileum. No dnes už je zase víc let za námi.
Sbírka: Útržky
Já chodila též do béčka.
27.11.2023 14:46:26 | mkinka
Jo i já. Už srazy asi mít nebudeme, je to let moc od vyjití. Díky za návštěvu na jinak opuštěném profilu
27.11.2023 14:52:36 | Admirál
Byl jsem na obdobném předevčírem. Se povznesu nad tím, jak se z počátku několik spolužáku chovalo vele důstojně, jako že životem zmoudřeli. Po několika lahvích vína jsem všechny identifikoval, jako dětské miniatury. Rozvazal se jazyk a kdo byl, co byl, se hned ukázalo. On věk zase vše nezastře a povahové rysy se jen tak nemění.
Ale užil jsem si všeho moc rád. Ono potkat se s lidmi, kteří se dokonce sjeli ze zahraničí a všech koutů vlasti? To už musí být magnet vzpomínek - a to je, přece super!
03.06.2023 01:45:31 | šerý
...nerad chodím na srazy, nerad si ničím iluze o věčným mládí...;-)tedy že nezestárlo jako spolužáci..jako já... máš to pěkně napsaný.
02.06.2023 17:49:36 | Marten