Obláček mraků,
bílý jak polštářek,
odejdi pryč strachu,
ja chci zpět do pohádek.
nadýchaný jak z peří,
jen se zachumlat,
pomalu plyne,
po obloze,
Sluníčko zakryl,
a dole,
mráz na nás leze.
Takový vzletný text :) líbil by se mi zpívaný s akustickou kytarou :)
03.06.2023 22:06:06 | Peregrini