Uchazeč o hlavní milostný poměr
Skládá zkoušky sebereflexe a schází mu láska
Pomlouvá si dřívějšek, strefuje se do mě?
Štve vysněný protějšek - Jak mlaská?!
Čas utíká jak Zátopek, rychle pryč ze stadionu
Z doteku má nervy, jedna plná hlava z miliónu
Zabijáci světel pod reflektory tmy
Nadhodnocený pakatel? Nízké hodnoty a my
Brouzdáním se lynčuje za zvířecí pudy
Pěstoval by duši skrz patologické bludy
Manipulativně pasivní asertivní agresor
Cizonázorová fobie, nejsložitější příklady za vzor
Jako nula se narodil
Žil z nuly na nulu
Jsem nula? Ty nulo?!
Ano - Žena?
Násobeno, utrženo..
+1