Soud
Až mě budete soudit
nebudu se bránit
když bych se zvedl k obraně
vaše lejstra by mě rozřezala na kusy.
Každý kus do jiné škatulky
a jsme pořád jen u těla..
Studovaný zombie
mají hlad po mé duševní smrti
aby mě mohli kopnout do zadku
a usvědčit
Až mě budete soudit
duše bude kilometry daleko...
Přečteno 107x
Tipy 11
Poslední tipující: Stanislav32, paradoxy, Jeněcovevzduchukrásného, šerý, Frr, Psavec, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)