Dva dny
Tak jsem byla dva dny šťastná.
Tušila jsem, že to jen tak neprojde…
Chtěla bych tak moc ? Víc než dva dny? Asi mi není souzeno.
Hádka pro nic a hned je všechno jinak.
Smutek, bolest, zoufalství…
Jsem prázdná…
Slova dokážou bodat jako dýka, vyhloubit v duši jámu….
Ztrácím naději na lepší časy,
bojím se, že až by bylo líp, zas to rychle zmizí ….
Nebude to déle než dva dny.
Koukám, že psala jsi v červnu. Kéž už by bylo líp.
17.09.2023 13:17:47 | mkinka
Ano, děkuji, líp je, ale od značky "ideál" to má daleko...Ale co je ideální ? :-) Krásný den Ti přeju a díky za koment.
18.09.2023 07:38:22 | LauraX
Velmi smutné-životem napsáno, milá LauroX*
Objímám a naději i štěstí posílám - celoživotní :)*
11.09.2023 22:51:36 | Ondra